1xbet – en stor bookmaker för Britterna

Det finns vissa bonus villkor som ska beaktas innan utbetalning är möjlig. Dessa kriterier är lite mer komplicerade än vad som verkar vid första anblicken. Vi rekommenderar dig att läsa bonusvillkoren och stycket ovan (“Vad måste du överväga med 1xbet bonusutbetalningen?”) Försiktigt så det finns inga obehagliga överraskningar när det gäller att konvertera bonuspengarna till reella pengar. I det följande vill vi se närmare på alla detaljer om bonusen för nya kunder.

Minsta odds

Minsta odds för 1xbet-bonusen är ganska låga – 1,40. Men här måste du inte glömma detaljerna: endast kombinerade satsningar, bestående av 5 eller fler linjer, kvalificerar sig mot bonusförhållandena: det betyder att minsta odds är för spetsen, inte för hela bettingbiljetten! Totalt måste minst 5 linjer inom kombinationsspelet visa minsta odds på 1,40. Som exempel använder vi en kombination med 7 linjer: 5 linjer måste visa minsta odds på 1,40 eller högre, 2 linjer kan komma under det här värdet.

Betalningsbegränsningar

I villkoren för deltagande nämner 1xbet inga begränsningar angående betalningsalternativ. Av erfarenhet rekommenderar vi dock att du undviker betalning med Skrill eller Neteller med din första insättning, om möjligt. Därefter kan dessa betalningsalternativ rekommenderas utan begränsningar.

Besök “1xbet new customer offer” och hävdar mer om 1xbet i Storbritannien