Sportspel i Italien – Betflag

betflag

Vi börjar vår nya cykel. Då och då byter vi spelbolag populära i andra länder i världen. Vi börjar med Italien och Betflag

Med tanke på att BetFlag är en helt italiensk plattform bestämde vi oss för att lägga bookmakaren under ett förstoringsglas för att förstå om det är värt att öppna ett spelkonto eller dra nytta av denna portal för deras onlinespel.

Vi har därför beslutat att analysera allt, genom tråd och med tecken, så att läsaren kan dra nytta av vår erfarenhet av BetFlag. Det första man säger, innan man går in på meriterna, är att det är en bookmaker som har erhållit ADM-licensen och därför klassificeras som laglig och säker, samt respekterar de nuvarande reglerna inom sektorn.

Genom att öppna hemsidan för BetFlags webbplats insåg vi att de tjänster som erbjuds av den italienska bookmaker är mycket många. Grafiken är fängslande och lyckligtvis gör uppdelningen i kategorier dig möjlighet att klargöra de många möjligheter du har till ditt förfogande.

Förutom kategorin för sportspel, som är vårt intresse, finns det också de som ägnas åt kasinon, poker och andra spel som säkert många spelare kommer att uppskatta. Ett enda spelkonto och en enda registrering till sajten räcker för att kunna komma åt någon kategori på webbplatsen utan problem.

Just nu är det bara att komma till hjärtat och försöka förstå något mer. Från och med processen för att anmäla dig till BetFlag¹ måste det sägas att detta är helt i linje med alla andra bookmakare. Vissa personuppgifter och sådana för att skapa kontot begärs av användaren. Allt detta respekterar, som nämnts, ADM-direktiven. Direktiv som också kräver att ett giltigt identitetsdokument skickas. Detta måste skickas inom en viss tid och endast på detta sätt bekräftar du ditt konto och ditt spelkonto.

Det bör betonas att under processen att fylla i det formulär som är förberett för registrering har du möjligheten att välja välkomstbonusen för ditt intresse, just för att det finns flera avsnitt utöver avsnittet för sportspel.

[1] – Italiensk recension av Betflag – betbet-IT