888sport

888Sport är bookmaker-sidan för spelbranschens powerhouse 888.com. I denna recension av 888Sport täcker vi alla huvudfunktioner som webbplatsen har att erbjuda och beskriva både bonuserbjudanden som erbjuds nya spelare.
När det gäller ekonomisk säkerhet får du inte ett bättre alternativ än 888Sport. De är reglerade i Gibraltar, licensierade för brittiska spelare och har en knurrig rekord … för sent har jag sett dem verkligen öka sitt spel när det gäller kvaliteten på odds, tillgängliga marknader och långsiktigt värde för spelare.

Om du letar efter en ny sportspelningssida för att gå med är 888Sport väl värt att överväga. Alla nya kunder är berättigade till en insats £ 10 får bonuserbjudande £ 30 som kan krävas genom att klicka på knappen nedan.

888Sport verkar under namnet Cassava Enterprises och är baserat i Gibraltar. De regleras och licensieras av Gibraltar Licensing Authority under Gambling Act 2005 och de har förvärvat en UKGC-licens för att betjäna spelare i England, Irland, Skottland och Wales. Deras licensnummer är 039 och 022, om du vill hitta mer information.

Eftersom de regleras av Gambling Act 2005 och den brittiska regeringen, tvingas de enligt lag att:

Dessa licenser säkerställer att:

  • Skydda dem som inte är tillräckligt gamla för att spela genom att ha tillräckliga åtgärder för att förhindra dem från att komma åt webbplatsen.
  • Hjälp alla med problem relaterade till spel genom att ge dem information och vägledning om var man kan få hjälp av.
  • Tillhandahålla en tjänst som är helt rättvis för alla som använder webbplatsen.

888Sport har inte funnits så länge som några av de mer etablerade onlinebokmakarna, men i sin korta historia har det lyckats skära ut en massiv plats i onlinespelindustrin. Detta beror främst på att de erbjuder mycket goda odds för de marknader som de täcker, samt av att de annonserar kraftigt.

Det är inte bara det faktum att 888Sport erbjuder alla dessa olika sporter som gör dem populära men det är faktumet att alla sporter har ett sådant djup för dem. Oavsett fotbollsmatch, cricketmatch eller hästkapplöpning som du vill satsa på kommer den här webbplatsen mer än troligt att ha odds för det, även om det är i ett långt svängt hörn av världen.

888Sport erbjuder också en solid in-play-sektion på deras webbplats, som gör det möjligt för spelare att placera spel när matchen spelas.

Detta innebär att oddsen ständigt uppdateras för att återspegla spelets tillstånd. Gränssnittet för detta system är ganska bra och kommer att vara tillgängligt även för nybörjare. Det visar inte bara de aktuella händelserna som kan satsas på, utan det visar också alla kommande evenemang också, så du kommer aldrig att missa det idrottsevenemang du väntar på.

För att komma åt livefunktionen klickar du bara på fliken ”Live-satsning” på vänster sida av sidan. Du kan sedan använda gränssnittet för att klicka mellan de olika händelserna du är intresserad av och för att se de djupgående – och ständigt förändrade – oddsen för var och en av dem.

På skärmen i huvudinnehållsområdet finns live poäng för varje evenemang du klickar på. Det finns massor av speldata att titta igenom och dessa uppdateras hela tiden.

Små negativa inkluderar enkelheten i deras statistik och grafiska framställningar av det aktuella läget och en brist på direktuppspelning utanför hästkapplöpning.

Relevanta nyheter